Povedený první poločas přinesl další výhru

OKRESNÍ PŘEBOR III. TŘÍDY 2019/2020

 3.KOLO

 DOLNÍ TŘEŠŇOVEC 2 : 5 KERHARTICE (0 : 3)

 GÓLY: 65. ŠTARMAN, 88. ŠTARMAN – 3. KOPEČEK (KAPLAN), 28. KAPLAN, 33. KAPLAN (KOPEČEK), 77. PÁVEK (ŠTUSÁK), 89. MOTL (BRODSKÝ)

SESTAVA: ZEMAN– HONZ, JANOTA (C), ČADA, HRDINA (49. BUBEN) – PIRKL (35. PÁVEK, 81. MATOUŠEK), BRODSKÝ, KAPLAN (67. FALTYS), MOTL,

KOPEČEK (67. MARTINEC) – ŠTUSÁK

 

S cílem udržet 100% bodovou bilanci a zdravým sebevědomím jsme přijeli bojovat do Třešňovce.

Vydařený vstup do utkání vyústil ve 3. minutě v první šanci, když Pirklovu střelu vytáhl brankář Valenta na tyč. O chvíli později už Kopeček po přihrávce Kaplana mířil přesně. 0:1. První šanci domácích v 10. minutě zlikvidoval Zeman. V 11. minutě po nákopu Janoty Štusák fauloval gólmana. Ve 13. minutě nebezpečně zaplavala střela domácích, ale Zeman si poradil. Na druhé straně dobře vybojoval míč ve vápně Štusák, ale nepřihrál přesně. Ve 21. minutě dobře zakombinovali domácí Štarman s Betlachem, ale střela mířila vysoko nad branku. Na druhé straně hřiště byl v úniku Kaplan faulován, ale střelu Brodského odvrátila domácí obrana. Ve 24. minutě Kaplanův dobrý balon Štusák nedokázal zakončit. Ve 28. minutě Kaplan na polovině hřiště vzal míč domácímu stoperovi a únik na branku zakončil typickou dlouhou kličkou gólmanovi a střelou do odkryté branky. 0:2. O minutu později domácí branku netrefili. V minutě 33. po přistrčení Kopečka Kaplan po krásné střele rozvlnil síť potřetí a vedeme 0:3. Ve 35. minutě vystřídal Pirkla Pávek. Ve 38. minutě vyslal Kaplan Kopečka, ale gólman dobře vyběhl a šanci zmařil. Ani Kaplan v další šanci neuspěl. V minutě 40. dostal domácí Jedlinský žlutou kartu za faul na Kaplana. Janota ale z trestného kopu branku přestřelil. V závěru prvního poločasu skončila Honzova tečovaná střela na tyči.

Ve druhé půli nejprve domácí Štarman po rohu balon hlavou netrefil a ani následná střela nebyla přesná. Ve 49. minutě vystřídal Buben Hrdinu. Pak si vykoledoval žlutou kartu domácí brankář Valenta poté, co vyběhl a fauloval Štusáka na straně hřiště. Z následné standardky Brodského centr gólman vyrazil. V 53. minutě Kaplan dobře našel Brodského, ale ten nezakončil. O minutu později vyslal Kopeček slabou střelu. V 56.minutě byl v šanci Kaplan, ale gólman byl pozorný. V 59. minutě dobře zakombinovali Brodský s Bubnem, ale Motl obranu neprostřelil. Pak domácí Štarman střílel vedle a z Dorazilovi střely byl roh pro Třešňovec. V 62. minutě po Brodského přihrávce Kaplan vystřelil slabě. V 65. minutě dobře hrající domácí útočník Štarman střelou o tyč snižuje na 1:3. V 67. minutě přichází dvojí střídání v našem mužstvu. Ze hřiště odešli střelci branek Kaplan a Kopeček a nahradili je Martinec a Faltys. V 69. minutě našel krásně Buben na přední tyči Štusáka, ale gólman mu šanci chytil. O minutu později končí Martincův průnik po Faltysově přihrávce rohem. V 72. minutě po rozehrávce standardky Faltysem Čada branku přestřelil. V 74. minutě napřáhl z velké dálky Martinec, ale jeho přízemní střelu brankář chytil. V 77. minutě přišlo uklidnění pro naše mužstvo, když Štusák poslal do samostatného úniku Pávka a ten nájezd zakončil střelou mezi nohy gólmana Valenty. 1:4. V 77. minutě našel přesným výkopem Faltyse Zeman, ale jeho centr Štusák do brány netrefil a za chvíli se ocitl před brankářem Motl, ale míč za jeho záda nedostal. V 81. minutě se na hřiště dostal místo Pávka Matoušek. V téže minutě domácí Jirásek vystřelil hodně nepřesně a pak vytáhl výborný zákrok brankář Zeman proti střele, která měla gólové parametry. V 85. minutě poslal skvělý balón Faltys na Martince, ale jeho centr opět do branky Štusák neumístil. V 88. minutě dostáváme bohužel další zbytečný gól, když se opět prosadil Štarman. 2:4. Pak Honz rozběhl po lajně Martince, ale jeho míč před branku tentokrát ke Štusákovi nedoputoval. Minutu před koncem pak po chytře rozehraném rohu Faltyse a centrujícího Brodského, uklidil do branky míč hlavou Motl.

Z Třešňovce tedy vezeme další důležité 3 body do tabulky. Škoda opět jen dvou zbytečných gólů v naší síti. Naštěstí jsme však rozvlnili soupeřovu síť pětkrát a zaslouženě zvítězili.