V Chocni jsme vyfasovali pořádný výprask

CHOCEŇ B 9:0 KERHARTICE (4:0)

16. KOLO OKRESNÍHO PŘEBORU III. TŘÍDY 2021/2022

GÓLY:  16., 20., 70. a 76. GERČÁK, 10. KAPLAN, 45. ŠABATA, 48. SYNEK, 65. SKALICKÝ, 72. FEDUŇ

SESTAVA: POLÁČEK – STANĚK (58. TEPLÝ), JANOTA (C), MANSFELD, HANUS – MATOUŠEK (86. TŘEŠŇÁK), ROSSLER, ŠTUSÁK, BRODSKÝ (57. PÁVEK), PIRKL (76. HAMOUZ) – MARTINEC

Po dvou jarních výhrách jsme jeli okusit sílu absolutního lídra naší soutěže. Choceňská rezerva je mužstvo, které nejenže postoupí o soutěž výš, ale velmi pravděpodobně i v II. okresní třídě bude své soupeře přehrávat. Koneckonců v poháru zdolala Dolní Dobrouč vysoko 7:2. Během 13 soutěžních zápasů domácí inkasovali pouze 2 branky, naopak jich 107 nastříleli. K zápasu jsme sice nejeli s poraženeckou náladou, nicméně vzhledem k tomu, že více než polovina hráčů běžné základní sestavy nebyla k dispozici, nedělali jsme si velké naděje.

Na podzim jsme Choceň doma potrápili a prohráli těsně 0:2, tentokrát to byla jiná písnička. Domácí famózně kombinovali a rychlými góly uhasili naše naděje na slušný výsledek. Pozitivní je jedině fakt, že jsme nevyfasovali desítku. Od té nás zachránil skvěle chytající Poláček. Čestnou branku jsme z několika málo šancí vstřelit mohli, nicméně v koncovce jsme selhali. Největší příležitost zahodil v první půli Matoušek.

Nedá se nic dělat, debakl musíme hodit za hlavu. Do konce soutěže nám zbývá odehrát 9 utkání a stále se držíme na druhé postupové pozici, nicméně náskok na Helvíkovice se ztenčil na jediný bod. Zpátky na vítěznou vlnu se můžeme vrátit v sobotu 23. dubna, kdy od 16.00 doma přivítáme předposlední Kunvald.