V přípravě jsme si zastříleli

KERHARTICE 5 : 1 ČERNOVÍR (2 : 1)

PŘÁTELSKÝ ZÁPAS

GÓLY: 2x FISCHER, ŠTUSÁK, KOPEČEK, TŘEŠŇÁK – BECHYNKA

SESTAVA: POLÁČEK – PÁVEK, JANOTA, BRODSKÝ, HANUS – MATOUŠEK, ŠTUSÁK, KARPÍŠEK, BOHUNEK, KOPEČEK – SVOBODA (střídali FISCHER, HAMOUZ, TEPLÝ, TŘEŠŇÁK)

Náhradou za zrušený Korečkův memoriál bylo modelové přátelské utkání s nově vzniklým mužstvem Černovíra, který si letos podal přihlášku do okresní III. třídy. V kádru soupeře je několik velice zajímavých hráčů včetně borců, kteří v minulosti působili v našem klubu (Badač, Dlabola, Kroulík).

V úvodu utkání jsme na naší pravé straně nezachytili pohyb rychlého Bechynky a Černovír šel rychle do vedení. Postupem času se však projevila kvalita na naší straně. Ještě do poločasu otočili skóre Štusák s Kopečkem.

Ve druhé půli přidal dvě branky Fischer a jednou se trefil Třešňák. K celkem dobré úrovni přátelského utkání přispěla obě mužstva.

Kerhartický managment nadále intenzivně pracuje na posílení stávajícího kádru. Dotažené jsou aktuálně příchody Péti Flídra (Libchavy), Davida Karpíška (Rybník), Broni Kubišty (Česká Třebová) a Tomáše Bohunka (Řetová). Z jistých posil se do zápasu zapojil Tomáš Bohunek a David Karpíšek. Oba rozhodně ukázali, že budou přínosem. Naopak prozatím poslední zápas odehrál v našem dresu Denis Štusák, který minimálně podzimní část sezóny stráví v Letohradě. V sobotu 6.8. od 17.00 hodin čeká naše mužstvo ostrý start do sezóny pohárovým utkáním na hřišti Rybníku. O týden později už vstoupíme jako nováček do okresního přeboru v domácím utkání proti Mistrovicím (sobota 13.8. v 16:00).