Třetí venkovní výhra v řadě nás posunula na páté místo

ALBRECHTICE 0 : 2 KERHARTICE (0 : 1)

6. KOLO OKRESNÍHO PŘEBORU II. TŘÍDY 2022/2023

GÓLY: 25. JANOTA (Karpíšek), 65. PÁVEK (Kaplan)

SESTAVA: Poláček – Hanus, Janota (C), Brodský, Kalousek – Flídr, Bohunek (80. Pirkl), Karpíšek, Svoboda (35. Staněk), Kopeček (15. Kaplan) – Pávek (74. Matoušek)

Po sobotním zápase v Albrechticích dál pokračuje hned několik sérií. Třetí vítězství v řadě za sebou! I třetí venkovní zápas v sezóně jsme bodovali naplno a opět jsme nedostali venku gól! Při zápasech v Sopotnici a v Žichlínku nám stačil ke třem bodům vždy jeden vstřelený gól. Ten by stačil na vítězství i v Albrechticích, protože domácím jsme za celý zápas nedovolili vystřelit směrem na bránu. A tak si náš brankář Poláček za pozornou obranou musel pohlídat a zlikvidovat jen několik nebezpečných centrů domácích do našeho pokutového území. Další zajímavostí, která stojí za zmínku je fakt, že o našich sedm vstřelených branek v dosavadním průběhu okresního přeboru se postaralo sedm různých střelců!

Kerhartické mužstvo, které na předzápasovém tréninku mimo jiné ladilo zahrávání standardních situací, dostal po jedné takové do vedení Janota. Míč se k němu ve vápně odrazil hned dvakrát a náš kapitán si v druhém případě střelou slabší pravou nohou věděl rady, když střelu umístil k tyči – 0:1. O druhý gól a pojistku tří bodů do tabulky se po skvělé práci presujícího Kaplana postaral zakončující Pávek. I on se trefil svojí slabší, tedy v jeho případě levou nohou. Kaňkou na jinak skvěle výsledkově zvládnutém utkání je hned trojice hráčů, která musela nuceně střídat kvůli zranění. Jedná se o Kopečka, Svobodu a Bohunka. To není dobrá zpráva vzhledem k nabitému programu, který naše mužstvo čeká.

Anglický týden odstartuje sobotní zápas v České Třebové s místním B týmem. Hned ve sváteční středu 28.9. bude taktéž následovat domácí zápas čtvrtfinále okresního poháru proti Verměřovicím a náročný týden zakončí v sobotu 1.10. domácí zápas proti Rybníku. Doufejme, že dosavadní výsledky našeho mužstva v nováčkovské sezóně v okresním přeboru, jsou tou nejlepší pozvánkou do ochozů našeho stadionu.

Sobota 24.9. 15:30 – Česká Třebová B vs Kerhartice

Středa 28.9. 15:30 – Kerhartice vs Verměřovice

Sobota 1.10. 15:00 – Kerhartice vs Rybník